Reserveer nu

Cottontree Mer by Gert-Jan

Cottontree Mer (voorheen Seinpost) is een modern laagdrempelig restaurant met creatieve en subtiele gerechten met ‘de smaak van de zee’.

Het unieke uitzicht bij Mer over de zee is ongeëvenaard. Ervaar hier ‘live’ het Panorama Mesdag in elk seizoen, van een woeste zee met windkracht negen tot misschien wel de mooiste zonsondergang van Nederland. Dat alles terwijl u geniet van een fantastische lunch of diner met keuze uit onze toegankelijke menukaart, voorzien van mooie bijpassende wijnen in een kunstzinnige en comfortabele omgeving.

Museum of Modern Art Equatorial Guinea

Cottontree

Cottontree Group is een nieuw concept waarin gastronomie, kunst en reizen centraal staan. Naast Mer en City (voorheen Le Bistroquet) in het historische centrum van Den Haag, maakt de collectie moderne Afrikaanse kunst van Museum of Modern Art Equatoriaal Guinea deel uit van de groep.

Chef-kok Gert-Jan Cieremans en maître Jan Lindeboom

By Gert-Jan Cieremans

Chef-kok Gert-Jan Cieremans werkt al bijna twintig jaar in de keuken van eerst Seinpost en nu Mer. Hij heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld. Zonder opsmuk en met het dagelijkse aanbod van de zee kookt hij spannende en heerlijke gerechten, die de maître Jan Lindeboom voorziet van een interessant glas wijn en passend verhaal.

Nieuws & Events

Januari staat in het teken van truffel (Tuber Melanosporum Vitt)

 

Gedurende deze maand serveren wij een speciaal truffelmenu van 3 gangen voor € 45,-

De leverancier is Marini Azzolini uit de Marken (Italië) 

 

 

Bekijk het menu

Vergader- en luncharrangement

Louwman en Cottontree Mer slaan de handen ineen met een vergader- & luncharrangement. Vanaf slechts €95,- p.p. beschikt u over een excellente vergaderruimte in het Louwman Museum (incl. parkeren, museumtoegang, zaalhuur, verzorging en materialen) en geniet u van een voortreffelijke lunch bij Mer. Al vanaf 4 personen, meer informatie mer@cottontree.nl.

Cottontree cadeau geven?

Wilt u een lunch of diner bij Cottontree City of Mer cadeau geven? Er zijn cadeaubonnen in coupures met een waarde van €25,-. De bon komt in een feestelijke verpakking, passend bij het cadeaumoment. Mail uw wens aan mer@cottontree.nl onder vermelding van bedrag en gelegenheid. De bonnen blijven een jaar vanaf afgifte geldig en zijn niet inwisselbaar voor geld.

Cottontree City by Dimitri

Het zusterrestaurant van Mer in hartje centrum Den Haag (voorheen Le Bistroquet) is een moderne stadsbistro met betaalbare en smaakvolle gerechten. City kent geen onderscheid tussen voor-, tussen- en hoofdgerecht. Alle à la carte-gerechten zijn te bestellen à € 12,50. Dimitri kookt met zoveel mogelijk seizoens- en streekproducten.

Parkeren

Bovenop het Seinpostduin is het hele jaar door betaald parkeren. Tarief per 30 minuten bedraagt € 1,00. Maximale parkeertijd: 30 minuten! Tip: geeft u bij binnenkomst uw sleutels aan onze medewerkers. Zij zullen dan zorgdragen voor een punctuele bijvulling van de meter. Het betaalde bedrag wordt apart op uw nota vermeld.

Reserveren

Adres

Cottontree Mer (voorheen Seinpost)
Zeekant 60
2586 AD Den Haag

T 070-3555250

E mer@cottontree.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag:
Lunch: 12.00 - 14.00 uur
Diner: 18.00 - 22.00 uur

Zaterdag:
Diner: 18.00 - 22.00 uur

Zondag en maandag gesloten