Reserveer nu

Cottontree Mer by Gert-Jan

Cottontree Mer is een modern laagdrempelig restaurant met creatieve en subtiele gerechten met ‘de smaak van de zee’.

Het unieke uitzicht bij Mer over de zee is ongeëvenaard. Ervaar hier ‘live’ het Panorama Mesdag in elk seizoen, van een woeste zee met windkracht negen tot misschien wel de mooiste zonsondergang van Nederland. Dat alles terwijl u geniet van een fantastische lunch of diner met keuze uit onze toegankelijke menukaart, voorzien van mooie bijpassende wijnen in een kunstzinnige en comfortabele omgeving.

Beeldje Cottontree Mer

Cottontree

Cottontree Group is een nieuw concept waarin gastronomie, kunst en reizen centraal staan. Naast Mer en City in het historische centrum van Den Haag, maakt de collectie moderne Afrikaanse kunst van Museum of Modern Art Equatorial Guinea deel uit van de groep.

Chef-kok Gert-Jan Cieremans en maître Jan Lindeboom

Gert-Jan Cieremans

Chef-kok Gert-Jan Cieremans werkt al meer dan twintig jaar in de keuken van eerst Seinpost en nu Mer. Hij heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld. Zonder opsmuk en met het dagelijkse aanbod van de zee kookt hij spannende en heerlijke gerechten, die de maître Jan Lindeboom voorziet van een interessant glas wijn en passend verhaal.

“Kunst van het Uitzicht” arrangement met Panorama Mesdag

Bekijk het oogverblindende uitzicht vanaf het Seinpostduin in 1881 en vandaag! 

U brengt een bezoek aan Panorama Mesdag waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan en u uitzicht heeft op het historische Scheveningen van 1881. Combineer uw bezoek aan Panorama Mesdag met een heerlijke lunch of fantastisch diner met koffie of thee toe. Hierbij geniet u van het moderne strandleven vanaf de plek waar Hendrik Willem Mesdag zijn magische Panorama schilderde. Op het Seinpostduin is nu het exquise restaurant Cottontree Mer gevestigd. Kies uw arrangement:

Luncharrangement

• 2-gangen Mesdaglunch bij Cottontree Mer
• Koffie of thee als afsluiting van uw lunch
• Toegang Panorama Mesdag (excl. vervoer)
• Prijs € 40,- p.p.
• Geldig op dinsdag t/m vrijdag tussen 12:00 en 14:00 uur
• Op basis van beschikbaarheid
• Beperkt toegankelijk voor minder validen

Dinerarrangement

• 4-gangen Mesdagdiner bij Cottontree Mer
• Koffie of thee als afsluiting van uw diner
• Toegang Panorama Mesdag (excl. vervoer)
• Prijs € 55,- p.p.
• Geldig op dinsdag t/m vrijdag tussen 18:00 en 22:00 uur
• Op basis van beschikbaarheid
• Beperkt toegankelijk voor minder validen
 

Reserveer meteen: Cottontree Mer  070-3555250 of mer@cottontree.nl

Vacatures

Cottontree zoekt Collega's! Ben jij net als wij gek van eten en drinken en weet je gasten in de watten te leggen? Neem dan contact met ons op.  We bieden parttime en fulltime mogelijkheden voor een:

Zelfstandig werkend kok

Medewerker bediening

Stagiaire

Heb je interesse en wil je meer weten over één van deze functies, stuur dan een e-mail naar mer@cottontree.nl. We ontvangen graag de volgende gegevens:

Naam / Adres / Telefoon / CV

Koken met Cottontree op Mallorca

Wil je samen met je favoriete kok in de keuken staan, in een prachtig huis, voorzien van alle luxe en magnifieke vergezichten op een geweldig eiland (en daar ook nog iets van opsteken)?

Dat kan! Je kan koken met Gert-Jan Cieremans van Cottontree Mer of Dimitri Heinrichs van Cottontree City.

Van aankomst tot vertrek biedt Cottontree een keur aan culinaire activiteiten, die je zelf kunt aanvullen met of vervangen door een dagtrip naar Palma of het Tramuntana gebergte, yoga, een professionele massage, een golf clinic op de nabijgelegen golfcourse Son Gual, een bezoek aan een van de vele wijnbodegas, een wandeling op het strand of gewoon even niks met een boek aan het zwembad.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Stuur een mail aan mer@cottontree.nl 

Cottontree cadeau geven?

Wilt u een lunch of diner bij Cottontree City of Mer cadeau geven? Er zijn cadeaubonnen in coupures met een waarde van €25,-. De bon komt in een feestelijke verpakking, passend bij het cadeaumoment. Mail uw wens aan mer@cottontree.nl onder vermelding van bedrag en gelegenheid. De bonnen blijven een jaar vanaf afgifte geldig en zijn niet inwisselbaar voor geld.

Cottontree City by Dimitri

Het zusterrestaurant van Mer in hartje centrum Den Haag is een moderne stadsbistro met betaalbare en smaakvolle gerechten. City kent geen onderscheid tussen voor-, tussen- en hoofdgerecht. Alle à la carte-gerechten zijn te bestellen à € 12,50. Dimitri kookt met zoveel mogelijk seizoens- en streekproducten.

Parkeren

Bovenop het Seinpostduin is het hele jaar door betaald parkeren. Tarief per 60 minuten bedraagt € 2.10 Maximale parkeertijd: 60 minuten! Tip: geeft u bij reserveren of binnenkomst uw kenteken door aan onze medewerkers. Zij melden uw kenteken aan bij de gemeente, waarna er een vergunning op staat geregisteerd. Het bedrag wordt apart op uw nota vermeld.

Reserveren

Adres

Cottontree Mer
Zeekant 60
2586 AD Den Haag

070-3555250

E mer@cottontree.nl

Taxi

Komt u met de taxi? Dan bieden wij u i.s.m. Hofstadtaxi een eenvoudige manier om uw rit te bestellen.
Bestel nu uw taxi.

Openingstijden

Van 31 december tot en met 4 januari 2018 zijn wij gelsoten

Dinsdag t/m vrijdag:
Lunch: 12.00 - 14.00 uur
Diner: 18.00 - 22.00 uur

Zaterdag:
Diner: 18.00 - 22.00 uur

Zondag en maandag gesloten.

 

 

Social