Reserveer nu

Cottontree Mer by Gert-Jan

Cottontree Mer (voorheen Seinpost) is een modern laagdrempelig restaurant met creatieve en subtiele gerechten met ‘de smaak van de zee’.

Het unieke uitzicht bij Mer over de zee is ongeëvenaard. Ervaar hier ‘live’ het Panorama Mesdag in elk seizoen, van een woeste zee met windkracht negen tot misschien wel de mooiste zonsondergang van Nederland. Dat alles terwijl u geniet van een fantastische lunch of diner met keuze uit onze toegankelijke menukaart, voorzien van mooie bijpassende wijnen in een kunstzinnige en comfortabele omgeving.

Museum of Modern Art Equatorial Guinea

Cottontree

Cottontree Group is een nieuw concept waarin gastronomie, kunst en reizen centraal staan. Naast Mer en City (voorheen Le Bistroquet) in het historische centrum van Den Haag, maakt de collectie moderne Afrikaanse kunst van Museum of Modern Art Equatorial Guinea deel uit van de groep.

Chef-kok Gert-Jan Cieremans en maître Jan Lindeboom

Gert-Jan Cieremans

Chef-kok Gert-Jan Cieremans werkt al bijna twintig jaar in de keuken van eerst Seinpost en nu Mer. Hij heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld. Zonder opsmuk en met het dagelijkse aanbod van de zee kookt hij spannende en heerlijke gerechten, die de maître Jan Lindeboom voorziet van een interessant glas wijn en passend verhaal.

Nieuws & Events

Valentijn menu

Vier de liefde met een bijzonder diner bij Cottontree Mer dit jaar. 

Gert-jan heeft speciaal voor jouw Valentijn een heerlijk menu.samengesteld zodat je de hele avond van en met elkaar kan genieten. ( Je kan ook a la carte bestellen). Reserveer snel! (Valentijn diner 5 gangen 59,- )

 

Vacatures

In de keuken zijn wij nog op zoek naar een:

Zelfstandig werkend kok

In het restaurant zijn wij nog op zoek naar een:

Medewerker bediening

De vacatures zijn per direct beschikbaar, heb je interesse of vragen naar één van deze functies, schrijf dan een bericht per e-mail. Graag de volgende gegevens daarbij invullen: Naam / Adres / Telefoon / CV

Stagiaires

Zijn altijd welkom, zowel in de bediening als in de keuken. Heb je interesse om kennis te maken met ons mooie vak, schrijf dan een bericht per e-mail.

Koken met Cottontree op Mallorca

Wil je samen met je favoriete kok in de keuken staan, in een prachtig huis, voorzien van alle luxe en magnifieke vergezichten op een geweldig eiland (en daar ook nog iets van opsteken)?

Dat kan! Je kan koken met Gert-Jan Cieremans van Cottontree Mer of Dimitri Heinrichs van Cottontree City.

Van aankomst tot vertrek biedt Cottontree een keur aan culinaire activiteiten, die je zelf kunt aanvullen met of vervangen door een dagtrip naar Palma of het Tramuntana gebergte, yoga, een professionele massage, een golf clinic op de nabijgelegen golfcourse Son Gual, een bezoek aan een van de vele wijnbodegas, een wandeling op het strand of gewoon even niks met een boek aan het zwembad.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Stuur een mail aan mer@cottontree.nl 

Cottontree cadeau geven?

Wilt u een lunch of diner bij Cottontree City of Mer cadeau geven? Er zijn cadeaubonnen in coupures met een waarde van €25,-. De bon komt in een feestelijke verpakking, passend bij het cadeaumoment. Mail uw wens aan mer@cottontree.nl onder vermelding van bedrag en gelegenheid. De bonnen blijven een jaar vanaf afgifte geldig en zijn niet inwisselbaar voor geld.

Cottontree City by Dimitri

Het zusterrestaurant van Mer in hartje centrum Den Haag (voorheen Le Bistroquet) is een moderne stadsbistro met betaalbare en smaakvolle gerechten. City kent geen onderscheid tussen voor-, tussen- en hoofdgerecht. Alle à la carte-gerechten zijn te bestellen à € 12,50. Dimitri kookt met zoveel mogelijk seizoens- en streekproducten.

Parkeren

Bovenop het Seinpostduin is het hele jaar door betaald parkeren. Tarief per 60 minuten bedraagt € 2.10 Maximale parkeertijd: 60 minuten! Tip: geeft u bij binnenkomst uw sleutels aan onze medewerkers. Zij zullen dan zorgdragen voor een punctuele bijvulling van de meter. Het betaalde bedrag wordt apart op uw nota vermeld.

Reserveren

Adres

Cottontree Mer (voorheen Seinpost)
Zeekant 60
2586 AD Den Haag

070-3555250

E mer@cottontree.nl

Taxi

Komt u met de taxi? Dan bieden wij u i.s.m. Hofstadtaxi een eenvoudige manier om uw rit te bestellen.
Bestel nu uw taxi.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag:
Lunch: 12.00 - 14.00 uur
Diner: 18.00 - 22.00 uur

Zaterdag:
Diner: 18.00 - 22.00 uur

Zondag en maandag gesloten.